Kom op 25 oktober naar de eerste partnerbijeenkomst in Den Haag

2 Oct 2016

Op dinsdag 25 oktober tussen 16.00 en 18.00 uur vindt de eerste partnerbijeenkomst van de Week van de Integriteit plaats. Hierbij zullen we ingaan op de opzet van de campagne en is er ruimte voor kennismaking van (potentiële) partners en om ideeën op te doen voor mogelijke activiteiten in de campagneperiode van 1 t/m 9 december.

Aansluitend is er een netwerkborrel tot 18.00 uur. Een uitgelezen mogelijkheid om elkaar te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen. Is uw organisatie al partner, of bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer weten over de wijze waarop uw organisatie kan bijdragen aan de campagne, dan bent u meer dan welkom.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot maandag 24 oktober, einde werkdag via partners@weekvandeintegriteit.nl