Het belooft een bijzondere conferentie te worden op het gebied van integriteit en anti-corruptie: de internationale Slotconferentie van de Week van de Integriteit. Zeker nu duidelijk is dat de locatie het Vredespaleis in Den Haag zal zijn.

ICC Nederland, initiatiefnemer en organisator van de Week van de Integriteit, brengt afgevaardigden uit het internationale bedrijfsleven, overheden, intergouvernementele organisaties en academici bij elkaar.
Met de centrale conferentiethema’s ‘The Integrity advantage’ en ‘Collective action’ zal de nadruk liggen op concrete actie, het belang van (publiek-private) samenwerking en de business case van integer zakendoen.

Conferentiedeelnemers worden o.a. uitgenodigd via het mondiale ICC netwerk, bestaande uit 93 lokale kantoren en het hoofdkantoor in Parijs.
Vrijdag 8 december heeft, nu al, alle ingrediënten in zich een bruisende internationale conferentie te worden, in het Vredespaleis; een even bijzondere als passende locatie, mede in het licht van de decennialange bijzondere samenwerking tussen VN en ICC.