De voorbereidingen voor de Week van de Integriteit 2018 zijn in volle gang. Op donderdag 5 juli organiseert ICC, van 14.30 uur tot 17.00 uur de eerste partnerbijeenkomst. De partnerbijeenkomst is een uitstekende gelegenheid voor (potentiële) partners van de Week van de Integriteit om nader kennis te maken met andere professionals, kennis te delen en inspiratie op te doen rond het thema zakelijke integriteit.

Tijdens de Partnerbijeenkomst komen vragen aan bod zoals; Wat is de Week van de integriteit? Hoe kan onze organisatie meedoen? En hoe pakken andere bedrijven en overheidsorganisaties integriteitsvraagstukken aan?

Om 14.30 uur start de bijeenkomst met een introductie over de Week van de Integriteit en het laatste nieuws, daarna gaan twee inspirerende sprekers van ABN AMRO en het Havenbedrijf Rotterdam in op hun visie op zakelijke integriteit en het integriteitsbeleid van hun organisaties. De bijeenkomst zal worden afgesloten met een netwerkborrel van 17.00 uur tot 18.00 uur.

Registratie
Deelname is kosteloos, aanmelden verplicht. Aanmelden kan door het sturen van een e-mail met uw contactgegevens vóór dinsdag 3 juli 12:00 uur aan. (info@icc.nl.) o.v.v. Partnerbijeenkomst 5 juli.

Locatie
ICC Nederland, initiatiefnemer van de Week van de Integriteit
Malietoren, Bezuidenhoutseweg 12, Den Haag.